Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Φήμες για Λίβερπουλ και Σνάιντερ!


Λίγες μέρες πριν ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ φερόταν πολύ κοντά στην Τότεναμ. Τα δεδομένα ωστόσο αλλάζουν και αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ βρίσκεται στην... pole position για την απόκτηση του Ολλανδού από την Ίντερ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία!


Η αποχώρηση του Σνάιντερ από τους Νερατζούρι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θεωρείται σχεδόν σίγουρη από τους Ιταλούς και η Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει ότι βρίσκεται κοντά στη Λίβερπουλ. Και μάλιστα με ένα άκρως συμφέρον deal για τους Ρεντς, αφού, όπως γράφει η εφημερίδα, θα κοστίσει 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή λίγο πάνω από 8 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, τονίζει ότι έχει γίνει και πρόταση.


Ο παίκτης φερόταν να έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το μόνο που έλειπε ήταν να τα βρουν οι Σπερς με την ομάδα του Μιλάνου, ενώ παλιότερα, αποτελούσε ένα... συνεχές φλερτ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν και οι Ιταλοί πλέον τονίζουν ξεκάθαρα ότι τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς! 

gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου