Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

«Ναυάγιο» με Μπα



Αν και η μεταγραφή του Ντεμπά Μπα στην Τσέλσι να έδειχνε σχεδόν σίγουρη, τελικά οδηγείται σε «ναυάγιο», αφού οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν τα βρήκαν με τους ανθρώπους των Λονδρέζων.


Ο Σενεγαλέζος, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Νιούκαστλ φέτος με 12 τέρματα, θα αποτελούσε για τους Άγγλους την πρώτη από τις τρεις μεταγραφές των «Μπλε» τον Ιανουάριο. Μετά το ματς με την Έβερτον οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι, αφού τα 7 εκατομμύρια που απαιτούνται για να αποκτηθεί θεωρούνται λίγα για την αξία του. Ωστόσο, παρότι αρχικά διέρρευσε ότι υπήρξε συμφωνία, πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι η μεταγραφή να «χαλάσει». Η πλευρά του παίκτη δυσαρεστήθηκε από τα όσα άκουσε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διαφωνία στο οικονομικό. 


Λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ο Μπα παίρνει στις «Καρακάξες» 20.000 λίρες τη βδομάδα, έχοντας τη δυνατότητα να πάρει ακόμα 20.000 ανάλογα με τις εμφανίσεις. Η Τσέλσι φερόταν διατεθειμένη να διπλασιάσει τις αμοιβές του, αλλά ο ίδιος φέρεται να ζήτησε περισσότερα. Ήδη οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και ΚΠΡ δείχνουν να μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου