Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Και με Φερέιρα... σφαλιάρα


Η αύρα του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από τον διασυρμό, χάνοντας 3-0 στην έδρα της Ρίο Αβέ για το Λιγκ Καπ!


Νύχτα ντροπής για τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας, που... γύρισαν ακόμα ένα επεισόδιο στη φετινή τους τραγωδία. Σε πραγματικό μαρτύριο εξελίχθηκε το πέρασμά τους από το «Estádio do Rio Ave», όπου και έχασαν με 3-0 για την δεύτερη αγωνιστική του Γ' ομίλου του Λιγκ Καπ.


Ο Ομπαντέγι ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 55', με τον Ταραντίνι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του πριν καν περάσει ένα δεκάλεπτο. Εκείνος που έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για την Ρίο Αβέ ήταν ο Μαγκμπού, που στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, στέλνοντας παράλληλα στα... τάρταρα την ομάδα όπου ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τελεί χρέη τεχνικού διευθυντή.


Μετά το τέλος του αγώνα ήταν έντονες οι αποδοκιμασίες προς την αποστολή της Σπόρτινγκ από τους εξαγριωμένους φιλάθλους της, που είχαν συγκεντρωθεί δίπλα από το λεωφορείο της ομάδας.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου