Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Βόμβα! - Σταματάει το "Βαλς με 12 θεούς" στον ΑΝΤ1;



Μπορεί η σειρά του ΑΝΤ1 «Βαλς με 12 Θεούς» να χτυπάει τις πρώτες θέσεις στον πίνακα  της AGB ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει στα δύσκολα δεδομένα της  οικονομικής κρίσης. 
Πληροφορίες που κάνουν από χθες το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 Κύπρου βάζει προσωρινά φρένο στην πιο πετυχημένη του παραγωγή για καθαρά οικονομικούς λόγους. Ο σταθμός αποφάσισε να παγώσει προσωρινά τα γυρίσματα με στόχο την ανασύνταξη  δυνάμεων σε ότι αφορά την ενίσχυση της παραγωγής με χορηγίες αλλά και με  διαφημίσεις την ώρα μετάδοσης. Το γεγονός επιβεβαιώνει ο ίδιος ο ΑΝΤ1 αφού ενημέρωσε τους τηλεθεατές μέσω crawl την ώρα μετάδοσης! Όπως αναφέρει η  ανακοίνωση «η προβολή της σειράς 'Βαλς με 12 Θεούς' αναβάλλεται προσωρινά».
Παράλληλα, δύο τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου θα ανακοίνωναν περικοπές και απολύσεις, κάτι που το παραπάνω ρεπορτάζ επιβεβαιώνονται τα πρώτα κακά μαντάτα. Ένα άλλο ΣΟΚ χθες, ο ΑΝΤ1 Κύπρου, ανακοίνωσε με... βουρκωμένα απολύσεις σημαντικών ανθρώπων του σταθμού αλλά και σημαντικές περικοπές στους μισθούς τους. 

showtime.cy

Πληροφορίες ΤvNea: Δεν κόπηκε ακριβός η σειρά - “κουρέψαν” λιγάκι την σεζόν (από 125 επι. στα 104 επ.) και ο ΑΝΤ1 Κύπρου μέχρι να λύσει τα διαφημιστικά του θέματα δεν  εντάσσει στο πρόγραμμα του ακόμα την σειρά Βάλς με 12 Θεους. Που σημάνει ότι μέχρι τα μεσα  Απριλίου οι Κύπριοι δεν θα δουν την συνέχεια. Εδώ στην Ελλάδα θα παίξει κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου