Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια... θέατρα! (vids)



Παγκόσμια μέρα θεάτρου σήμερα και το gazzetta.gr την... τιμά παρουσιάζοντας ένα top 10 από βουτιές και απάτες στα γήπεδα του κόσμου!


Το... θέατρο στο ποδόσφαιρο φυσικά δεν έχει να κάνει με το πραγματικό θέατρο. Αρκετές φορές όμως προσφέρει άφθονο γέλιο, όπως οι καλύτερες κωμωδίες! Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου το gazzetta.gr ξεχώρισε 10, ως επί το πλείστον από μεγάλους ποδοσφαιριστές και τα παρουσιάζει.


Αναμφίβολα ο Ριβάλντο αποτελεί έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή, από τους μεγαλύτερους σαφώς που έχουν περάσει από τη χώρα μας και ένα αστέρι της Εθνικής Βραζιλίας. Η αντίδρασή του όταν του πέταξαν την μπάλα στα πόδια στο ματς με την Τουρκία; Έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το πρόσωπό του, ακριβώς μπροστά στα μάτια του επόπτη!


Ο Γκάρεθ Μπέιλ είδε τον Μπραντ Γκούζαν της Άστον Βίλα να βγαίνει προς τα πάνω του και παρότι δεν τον ακούμπησε, έπεσε σαν να τον... πυροβόλησαν! Το τρίτο ριπλέι είναι και το πιο διαφωτιστικό!


Το «θέατρο» του Λούις Σουάρες με αντίπαλο την Στόουκ είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Τόνι Πούλις. Συν τοις άλλοις έγινε και... ετεροχρονισμένα, αφού τη στιγμή που αποφάσισε να πέσει ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε επαφή. Ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχιστεί.


Βλέπεις τον αντίπαλο φάτσα με το τέρμα και τον τερματοφύλακα εκτός εστίας. Πώς αντιδράς; Ο Στίβεν Τέιλορ της Νιούκαστλ λειτούργησε ως γκολκίπερ, απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια... ξάπλωσε στο χορτάρι πιάνοντας τα πλευρά του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξελεγάσει τον διαιτητή. Δεν τα κατάφερε και ο Τσάρλι Σιν τον απέβαλε!


Ο Ντίντα είδε τον οπαδό της Σέλτικ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να του δίνει ένα... χαστουκάκι στο πρόσωπο. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν αποφάσισε να τον κυνηγήσει, αλλά όταν τον είδε να απομακρύνεται αποφάσισε να πέσει φαρδύς-πλατύς στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αποχώρησε με φορείο!


Η αλήθεια είναι πως ο Αμπάτε δεν άφησε ακριβώς το Ρονάλντο να περάσει χωρίς να τον ακουμπήσει στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν. Τον βρήκε στο λαιμό, ωστόσο ο Πορτογάλος σωριάστηκε στο έδαφος πιάνοντας το πρόσωπό του...


Στην πραγματικότητα ο Μότα βρήκε με το χέρι του τον Μπούσκετς στο πρόσωπο, ωστόσο η αντίδραση του μέσου της Μπαρτσελόνα δεν δικαιολογεί την επαφή. Και το χαρακτηριστικό βέβαια του όλου θέματος είναι το ότι ο Μπούσκετς... κρυφοκοίταζε όσο βρισκόταν στο έδαφος! Την αποβολή του αντίπαλου, πάντως, την κέρδισε...


Ο Χιλιανός Μπρίαν Καράσκο δεν έχει τη φήμη των προηγούμενων, ωστόσο πρέπει να του αναγνωριστεί ότι πήγε το «θέατρο» σε άλλο επίπεδο, αφού άρπαξε το χέρι του Έντσον Μοντάνο από το Εκουαδόρ για να χτυπήσει τον εαυτό του!


Η Μπλάκμπερν έχανε 2-0 από την Άρσεναλ και ο Πέντερσεν έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το χειρότερο «θέατρο» που έχουν δει...


Το όνομα του Κρις Μπόιντ ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ο Σκωτσέζος φορ έκανε όνομα με την Ρέιντζερς, ωστόσο η συγκεκριμένη φάση δεν τον τιμά. «Βουτιά» με τον αμυντικό να απέχει πάρα πολύ και στη συνέχεια διαμαρτυρία!


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου