Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

«Δίπορτο» Μουρίνιο με Τσέλσι και Παρί!



Η αποχώρηση του Special One από την Ρεάλ είναι δεδομένη και σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιταλία έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο και με Τσέλσι και με Παρί!


Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται το καλοκαίρι στους πάγκους των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης και όπως προκύπτει, όλοι περιμένουν την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο για πάνε παρακάτω. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, ο οποίος ήταν αυτός που είχε πρώτος τη «μετραγραφή» Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν, ο Πορτογάλος μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την καριέρα του, έχει όμως επιλέξει δύο συγκεκριμένους δρόμους.

Ο Μουρίνιο είναι πιθανό να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να αναλάβει την Τσέλσι, όμως δεν αποκλείεται να κάνει... ντεμπούτο στο Championnat για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Και αυτό δεν είναι απλά μία φήμη, αφού σύμφωνα με τον Ντι Μάρτσιο, έχει βάλει την υπογραφή του σε προσύμφωνο και με τους δύο συλλόγους!

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναλάβει την Ιντερ, όπως επίσης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σε λίγους μήνες θα έχει ένα τεράστιο κενό να καλύψει. Οι Μερένγκες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κάρλο Αντσελότι αλλά και τον Γίργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ, όμως ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στο «Βεστφάλεν» μέχρι το 2016. Μία ακόμα περίπτωση που αρέσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου