Σελίδες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ξεσηκωμός στο Αγρίνιο!



Το... διπλό στα Γιαννιτσά, έφερε τον Παναιτωλικό σε τροχιά ανόδου και ζέστανε τον κόσμο του Αγρινίου ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου! 


Οι Αγρινιώτες ήθελαν να φύγουν χωρίς απώλειες από τα Γιαννιτσά και τα κατάφεραν σχετικά εύκολα κόντρα στην Αναγέννηση. Πλέον έχουν στην έδρα τους 2 ματς σερί με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δόξα Δράμας και με 6 βαθμούς και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων μπορούν ακόμη και να βρεθούν μέσα στην προνομιούχο τριάδα που οδηγεί στα... σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.


Βέβαια η αποστολή, ειδικά η Κυριακάτικη κόντρα στους Θεσσαλούς μόνο εύκολη δεν είναι για την ομάδα του Χάβου, ενώ και η έδρα του Παναιτωλικού σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το... κάστρο περασμένων ετών! Αυτό επιθυμούν οι πάντες να αλλάξει την Κυριακή και το γήπεδο να ξαναβρεί την... φόρμα άλλων σεζόν.


Ήδη οι πάντες έχουν καταλάβει την μεγάλη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών για το πολυπόθητο τρίποντο.

Ακόμη μεγαλύτερο δέλεαρ είναι και το μειωμένο εισιτήριο καθώς μετά από απόφαση της διοίκησης από το συγκεκριμένο ματς και ως το φινάλε η είσοδος θα κοστίζει 5 και 7 ευρώ!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου