Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Κόβει ο ΣΕΓΑΣ τις παροχές στην Παπαχρήστου


Να αναστείλει τις παροχές προς τη Βούλα Παπαχρήστου αποφάσισε το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Σε αυτή διευκρινίζεται ότι ο ΣΕΓΑΣ έλαβε την απόφαση αυτή λόγω της «μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της και αποχής της από τους αγώνες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια να ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας. 

Θυμίζουμε ότι η Βούλα Παπαχρήστου είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 λόγω ενός… τιτιβίσματος της στο twitter με ρατσιστικό περιεχόμενο. 

Αναλυτικά η απόφαση του συμβουλίου για τη Βούλα Παπαχρήστου

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την αναστολή παροχών στην αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της κι αποχής από τους αγώνες. 

Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΥΑ σύμφωνα με την οποία θα γίνει στην Παπαχρήστου αναστολή των παροχών των προνομίων του σχεδιασμού για την περίοδο του 2013. 

Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας κι επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου