Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τηλεφώνησε σε Μουρίνιο ο Μοράτι


Τηλεφώνημα του Μάσιμο Μοράτι στον Ζοζέ Μουρίνιο αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport", την ώρα που στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του Πορτογάλου τεχνικού από την επίσκεψή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Σε σαπουνόπερα τείνει να εξελιχθεί η περίπτωση του Ζοζέ Μουρίνο με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απασχολεί συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προσπαθούν να ανακαλύψουν την ομάδα στην οποία θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

Η τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" είναι πως ο Μάσιμο Μοράτι, πρόεδρος της Ίντερ, τηλεφώνησε πρόσφατα στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης. Οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτή η κίνηση του Μοράτι δίνει νέα τροφή για φήμες.

Συν τοις άλλοις, το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στην Ίντερ είναι ρευστό. Μετά τον αποκλεισμό από την Τότεναμ ο Μοράτι δε θέλησε να επεκταθεί επί του θέματος, ενώ ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως τα πάντα θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς.

Τέλος, την ίδια ώρα τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ασχολούνται με την επίσκεψη του Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Η "Daily Mail", μάλιστα, έβγαλε στη δημοσιότητα και δύο φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν πως ήταν στο γήπεδο της Τσέλσι στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Ρωσία.



sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου