Σελίδες

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μοράτι: «Δεν επιστρέφει ο Μουρίνιο»



Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πρόσφατα πως πιθανώς να επιστρέψει σε κάποια από τις πρώην ομάδες του, ο πρόεδρος της Ίντερ ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.


«Φωτιά» έβαλε στους φίλους των «νερατζούρι» αλλά και στον ιταλικό Τύπο την προηγούμενη εβδομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός, λέγοντας ότι πιθανώς το καλοκαίρι να αφήσει την Ρεάλ για χάρη κάποιου εκ των συλλόγων που εργάστηκε κατά το παρελθόν. Τη στιγμή ωστόσο που τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για προσύμφωνο του «Special One» με την Τσέλσι (κάποια άλλα και με την Παρί!), ο Μάσιμο Μοράτι αποκλείει ενδεχόμενο... come back του Μουρίνιο στην Ίντερ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του.


«Έχω ανταλλάξει μερικά μηνύματα με τον Μουρίνιο», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Μιλανζέζων μετά το Δ.Σ. της Τετάρτης στην Ίντερ και πρόσθεσε:


«Φυσικά είναι ευχάριστο η πίστη και η αγάπη που δείχνει για τον σύλλογο. Δεν υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψει στην Ίντερ και δεν έχω συζητήσει κάτι τέτοιο μαζί του».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου