Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τίτλοι τέλους για το "Αννίτα SOS"! - τι είπε η ίδια η Αννίτα στον "αέρα" της εκπομπής;


Σε ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά της Παλλήνης αποδείχθηκε φέτος η Αννίτα Πάνια για τον Alpha, χαρίζοντάς του απλόχερα 30άρια και 35άρια τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα. 

Το "Αννίτα SOS", παρά τα βέλη και τα πικρόχολα σχόλια που δέχθηκε από τους τηλεκριτικούς, αναδείχθηκε σε αγαπημένη συντροφιά των τηλεθεατών και έδωσε λύση σε πολλά πρακτικά και οικονομικά προβλήματά τους. Ωστόσο, η εκπομπή φτάνει πλέον στο τέλος της, με την Αννίτα Πάνια να αποκαλύπτει πως το επόμενο Σαββατοκύριακο πρόκειται να είναι και το τελευταίο για την εκπομπή της.

"Για εμάς δεν ήρθε ακόμη το καλοκαίρι! Τουλάχιστον όχι ακόμη. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είμαστε εδώ κοντά σας κανονικά!" δήλωσε η παρουσιάστρια κλείνοντας την χθεσινή της εκπομπή. Παράλληλα, το τέλος του "Αννίτα SOS" αποκάλυψε και ο συνεργάτης της εκπομπής, Θωμάς, όταν ανέφερε στην Αννίτα Πάνια εν ώρα εκπομπής πως οι τηλεθεατές εκφράζουν μέσω mail τη μελαγχολία τους, επειδή η εκπομπή τελειώνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μένει τώρα να δούμε τι θα συμβεί με την Αννίτα Πάνια και με τι project θα τη δούμε να επανέρχεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν...

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου