Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στη Λίβερπουλ ο Κόλο Τουρέ


Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κόλο Τουρέ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Ιβοριανός θα υπογράψει το συμβόλαιό του την 1η Ιουλίου.

Μετά από τέσσερις σεζόν στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι, ο Κόλο Τουρέ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, για να «δώσει την πλούσια εμπειρία του» στην ομάδα, όπως αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι ο πρώτος Ιβοριανός που θα αγωνιστεί στη Λίβερπουλ, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας την 1η Ιουλίου για να υπογράψει το συμβόλαιό του -οι όροι του δεν έχουν γίνει γνωστοί- και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, όταν δηλαδή ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «πολίτες». 

Σε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά γήπεδα κόντρα στη νέα του ομάδα, όταν ο Αρσέν Βεγνκέρ τον ανακάλυψε στη σχολή «Μιμοσάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού και τον έφερε στην Άρσεναλ. Έχοντας αγωνιστεί περισσότερες από 200 φορές με τους «κανονιέρηδες» πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2009, ενώ αμέσως πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου