Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Θέλει να υιοθετήσει το μωρό που βρέθηκε στην αποχέτευση!


Την επιθυμία του να υιοθετήσει το νεογέννητο που απεγκλωβίστηκε από σωλήνα αποχέτευσης στην Κίνα εξέφρασε ο Αντριάν Μούτου.

Η ιστορία του νεογέννητου μωρού απ’ την Κίνα που βγήκε ζωντανό απ’ την περιπέτεια του εγκλωβισμού του σε σωλήνα αποχέτευσης συγκλόνισε τον Αντριάν Μούτου. 

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε εκπομπή της χώρας του εκδήλωσε την επιθυμία του το μωρό που κέρδισε τη μάχη στις πρώτες ώρες της ζωής του, να κερδίσει και μια θέση στην ήδη 4μελή οικογένειά του. 

«Όταν άκουσα την είδηση, δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορώ να ζω, πως μπορώ να φάω πρωινό. Το ότι έζησε αυτό το παιδί, σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του Μούτου σε εκπομπή της ρουμανικής τηλεόρασης, ενώ ανέφερε επιπλέον «Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Όταν είδα αυτό το παιδί αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να το υιοθετήσω. Ότι στάλθηκε σε εμένα απ’ τον Θεό. Ποτέ δεν έκανα τέτοιες σκέψεις, αλλά όταν το είδα κατάλαβα ότι είναι διαφορετικό». 

Ο Ρουμάνος έχει ήδη δύο κόρες, αλλά μόλις άκουσε την είδηση ζήτησε απ' την σύζυγό του, Κονσουέλο, να προσθέσουν τον μικρό ήρωα στην οικογένεια τους. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου