Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Εκτός ο Μαλεζάς, δύσκολα ο Αβραάμ


Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του παιχνιδιού με τη Λιθουανία στο Βίλνιους στις 7 Ιουνίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. 

Ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση αριστερού επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης. Με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι αμφίβολος καθώς συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή στον αστράγαλο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας.
Στην Ελλάδα επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών, ο Βασίλης Τοροσίδης (πλήξη στην αριστερή ποδοκνημική) και ο Κώστας Φορτούνης (σύσπαση αριστερού προσαγωγού). Ο αμυντικός της Ρόμα υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή, ενώ ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν ακολουθεί προοληπτικά ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθούν στο προσκλητήριο του Σάντος.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν και οι: Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας και Χοσέ Χολέμπας. Να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα προπονούνται οι: Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Μανωλάς, Ορέστης Καρνέζης, Μιχάλης Σηφάκης και Γιούρι Λοντίγκιν.

Στο μεταξύ, το φιλικό με την Εθνική Κ-20 θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή στις 09:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και το κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35΄. Αμέσως μετά, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου την 23μελή της «γαλανόλευκης» για το ματς κόντρα στους Λιθουανούς. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου