Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ένας παικταράς για δώρο στον Πασιένσια! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πασιένσια αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ και, όπως έμαθε ο σκύλος, ο Σαββίδης θέλει να τον ...καλωσορίσει με μια καλή μεταγραφή! Ποια ονόματα ακούγονται;
 
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.
Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να μην έρθει ...μόνος του στην Ελλάδα. Όπως έμαθε ο σκύλος από ...πρώτη πηγή, ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να φέρει στον ΠΑΟΚ Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με καλό όνομα, αν επιλέξει και Πορτογάλο προπονητή.

Έτσι τώρα που συμφώνησε με τον Πασιένσια, στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να τον "προικίσουν" με μια καλή μεταγραφή. Αυτό είναι διασταυρωμένο από χίλιες μεριές και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση.

Ήδη, μάλιστα, ακούγονται και τα πρώτα ονόματα. Στην Πορτογαλία λένε ότι Πασιένσια θα φέρει μαζί του τον Έλντερ Μπαρμπόσα, τον οποίο γνωρίζει από την Μπράγκα. Ο 26χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι γρήγορος, ακραίος και το όνομά του έχει παίξει πολύ στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. 


 Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Κουαρέσμα. Ο γνωστός Πορτογάλος άσος δεν περνάει καλά στην Αλ Αχλί και ψάχνεται να γυρίσει και πάλι στην Ευρώπη. Το μόνο πρόβλημα είναι το υψηλό κασέ του, αν και ο Σαββίδης είναι ψημένος να δώσει χρήμα για μια γερή μεταγραφή, προκειμένου να ζεστάνει και τον κόσμο.  


Και τώρα ώρα για δράση! Πάρτε μια γεύση από τους δύο παίκτες στα παρακάτω βιντεάκια... 



sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου