Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ελεύθερη είσοδος στο Ελλάδα-Βέλγιο


Η κρισιμότητα της αναμέτρησης της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών το Βέλγιο έφερε και την ανάλογη αντίδραση από πλευράς ΕΟΠΕ.

Έτσι, η ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης ανακοίνωσε την Τετάρτη πως η είσοδος στο κλειστό της Ορεστιάδας για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα είναι ελεύθερη. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Το κάλεσμα της Εθνικής ανδρών, ενόψει του κρίσιμου αγώνα μπαράζ με το Βέλγιο το προσεχές Σάββατο (20:00), είναι… γενικό και απευθύνεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας και όχι μόνο. 

Η Εθνική ομάδα θα χρειαστεί τη συμπαράσταση όλων και, σε μία προσπάθεια να γεμίσει το νέο κλειστό που θα μετονομαστεί σε «Νίκος Σαμαράς», η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς το κοινό. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, ενόψει της ρεβάνς (8/6) στο Βέλγιο και, σίγουρα, ένα βροντερό «παρών» από τους φίλους της Εθνικής, θα της δώσει την ώθηση για να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να γίνει φαβορί πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ».

Επίσης, η ΕΤ1 ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει και τις δυο αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (20:00 και 21:30 αντίστοιχα). 

Τέλος, οι διεθνείς επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Ορεστιάδας την Τετάρτη, συνοδευόμενοι από το τεχνικό τιμ και το ΔΣ της ΕΠΟ. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου