Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

«O κύκλος μου στη Μπαρτσελόνα κλείνει»


Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα εξήγησε σε συμπαίκτες και φιλάθλους ο Βίκτορ Βαλντές.

Τέλος στον κύκλο του στην Μπαρτσελόνα έβαλε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Βίκτορ Βαλντές, ενώ... απολογήθηκε σε όλους που για αρκετό καιρό κράτησε το στόμα του κλειστό.
Ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα», που θα αποχωρήσει το 2014 οπότε και λήγει το συμβόλαιό του, ανέφερε πως η αγάπη του για την ομάδα είναι μεγάλη, ότι της χρωστάει πολλά, αλλά η ευθύνη που συνεπάγεται αυτό είναι τεράστια.

«Είμαι 20 χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα μου έχει δώσει τα πάντα. Της χρωστάω πολλά, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Αλλά ο στόχος της ομάδας είναι υψηλός. Από μικρός έχω καταλάβει ποια είναι η ευθύνη να φοράς αυτή τη φανέλα, μέσα και έξω απ’ το Καμπ Νόου. Η πίεση που έχει ένας τερματοφύλακας είναι μεγάλη, ιδιαίτερα σ’ αυτή την ομάδα. Νιώθω εξαντλημένος ψυχολογικά. Ο κύκλος μου κλείνει το 2014».

Ο Βαλντές για πολύ καιρό δεν ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το 2014, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Ξέρω ότι χρωστάω μια εξήγηση στους φιλάθλους, τους συμπαίκτες και όλους για την απόφασή μου να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου μετά το 2014 και είμαι εδώ για να σας τη δώσω», ανέφερε ο 31χρονος τερματοφύλακας.

«Ξέρω κόσμο που θα ένιωσε απογοήτευση απ’ την απόφασή μου και θα ήθελε να ζητήσω συγνώμη. Δεν είχα την πρόθεση να απολογηθώ,όμως θέλω μετά από μια ζωή σ’ αυτή την ομάδα να αποχωρήσω με ειλικρίνεια και διαφάνεια».

Τέλος, θέλησε να αναφερθεί στην αγάπη που έχει για την ομάδα, και το έμβλημα«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και όλους όσοι με υποστήριξαν, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που ήταν δύσκολος για μένα. Δεν είπα τίποτα για το καλό της ομάδας. Τώρα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα υπερασπίζομαι αυτή τη φανέλα και το έμβλημα για πάντα, όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή». 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου