Σελίδες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μάκης Χάβος: «Στόχος μίνιμουμ 70 πόντοι»


Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι με 70 πόντους ο Παναιτωλικός θα μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού παρουσιάστηκε την Πέμπτη (28/02) το απόγευμα από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου και αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους «κυανοκίτρινους». Ο ίδιος μίλησε για την έως τώρα πορεία, σημείωσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την οδηγήσει στην απευθείας άνοδο και οριοθέτησε στόχο να ξεπεράσει τους 70 πόντους, συγκομιδή, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα φέρει τα «καναρίνια» στην πρώτη τριάδα.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι ακόμα τελικός, καθώς το πρωτάθλημα θέλει ακόμα 17 αγωνιστικές. Σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό, παραδέχτηκε ότι οι Ακουάρο, Γιάνεφ ήταν εκτός πλάνων, όμως από τη στιγμή που δεν αποχώρησαν, υπολογίζονται, ενώ ο Βούλγαρος κάνει μεγάλη προσπάθεια, γι” αυτό και παίρνει ευκαιρίες.

Σε ό,τι αγορά τους απόντες, έκανε γνωστό ότι ο Μουμίν θα είναι σύντομα σε θέση να επιστρέψει στη δράση και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (01/03) θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίσει ο Πασάς και θα μείνει εκτός αποστολής.

flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου