Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Και φέτος το Rolland Garros στην ΕΡΤ!


Ως τις 9 Ιουνίου

Πιστή στην παράδοση που κρατά πάνω από τριάντα χρόνια, η ΕΡΤ καλύπτει και φέτος το τουρνουά τένις ROLAND GARROS με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, από σήμερα, 27 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD και διαδικτυακά, από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr. Την περιγραφή και το σχολιασμό των αγώνων θα κάνουν ο Μιχάλης Μανουηλίδης, ο Χρήστος Σαράντος και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Μεγάλες μάχες αναμένονται και στη φετινή διοργάνωση του Roland Garros, αφού οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου χρονομετρούν αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στο 2ο Grand Slam της χρονιάς στο Παρίσι. Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ θα βρεθούν απέναντι στον πιο προετοιμασμένο παίκτη αυτή την περίοδο, τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ, ο οποίος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με σερί 15 νικών και τριών τίτλων – Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Ρώμη.

Στις γυναίκες, η «βασίλισσα» του παγκόσμιου τένις Σερίνα Γουίλιαμς αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τη Μαρία Σαράποβα και τη Βικτόρια Αζαρένκα, δύο αθλήτριες που είναι ισχυρές σε όλα τα Grand Slam. Επίσης, η Κινέζα Li Na, που έγραψε ιστορία στο Παρίσι και έγινε η πρώτη παίκτρια από την Ασία που κέρδισε Grand Slam στο απλό των γυναικών, είναι έτοιμη να το επαναλάβει.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου