Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το πρόγραμμα των πλέι οφ


Βγήκε το πρόγραμμα των Πλέι οφ, Νίκη Β.-Παναιτωλικός, Ηρακλής-Ολυμπιακός Β.η πρώτη αγωνιστική. Εξετάζονται οι φάκελοι της Uefa, δεν επικυρώνεται η βαθμολογία από την 8η θέση και κάτω. Χωρίς οπαδούς οι φιλοξενούμενοι, όπως αποφάσισαν οι 4 συμμετέχοντες.  

Μισή επικύρωση αναμένεται να υπάρχει στην βαθμολογία της Football League, καθώς η αρμόδια αρχή θέλει να μην χαθεί χρόνος και να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι οφ. 
Έτσι, παρά τα θέματα που προέκυψαν με τις καταγγελίες του Θρασύβουλου και του φακέλους της Uefa, αναμένεται να επικυρωθεί η πρώτη 8άδα και να εξεταστούν όλα τα υπόλοιπα στην συνέχεια. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, θα πρέπει να περιμένουν, καθώς όπως ενημερώθηκαν πριν λίγο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση του περιεχομένου των φακέλων.
Έτσι, σε λίγη ώρα αναμένεται να μάθουμε το πρόγραμμα των πλέι οφ, στα οποία οι Παναιτωλικός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και η Νίκη Βόλου θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για την Α' Εθνική. 

Χωρίς οπαδούς οι φιλοξενούμενοι 
Σε συμφωνία να μην υπάρχει μετακίνηση οπαδών, ήρθαν οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ, προκειμένου να αποφευχθούν τα... παρατράγουδα. 

Έτσι, στους αγώνες θα υπάρχουν φίλοι μόνο της γηπεδούχου ομάδας, κάτι που αποτελούσε επιθυμία όλων των συλλόγων που συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν σε Καυτατζόγλειο και Μυτιλήνη την τελευταία αγωνιστική.
 

1η αγωνιστική
Νίκη Β.-Παναιτωλικός
Ηρακλής-Ολυμπιακός Β.


2η αγωνιστική
Παναιτωλικό-Ηρακλής
Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.


3η αγωνιστική
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β.
Νίκη Β.-Ηρακλής


4η αγωνιστική
Παναιτωλικός-Νίκη Β.

Ολυμπιακός Β.- Ηρακλής

5η αγωνιστική 
Ηρακλής-Παναιτωλικός

Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β.  

6η αγωνιστική
Ολυμπιακός Β.-Παναιτωλικός
Ηρακλής-Νίκη Β.

Η βαθμολογία
1. Παναιτωλικός 1 β.
2. Ολυμπιακός Βόλου 1 β.
3. Ηρακλής 1 β.
4. Νίκη Βόλου 0 β. 


 gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου