Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κατέρρευσε οροφή σταδίου στη Βραζιλία


Μέρος του σκέπαστρου του νέου σταδίου Φόντε Νόβα στη Βραζιλία κατέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος. Τραυματίες δεν υπήρξαν. 

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν αναφερθεί καθυστερήσεις, αλλά και κακοτεχνίες στα νέα στάδια που κατασκευάζονται στη Βραζιλία ενόψει του επόμενου Μουντιάλ. Αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν πως όλα θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι του 2014, αν και οι διοργανωτές εκτιμούν πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.
Τη Δευτέρα το βράδυ, όμως, καταγράφηκε ένα περιστατικό που δικαιώνει τους αμφισβητίες. Μέρος της οροφής του νεόκτιστου Φόντε Νόβα του Σαλβαδόρ κατέρρευσε, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή της Μπαΐα και οι οποίες προκάλεσαν πλημμύρες και προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Από τις τοπικές Αρχές αναφέρεται πως, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς την ώρα της κατάρρευσης δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο χώρο.

Να σημειωθεί πως το Φόντε Νόβα εγκαινιάστηκε στις 5 Απριλίου και στο επερχόμενο Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα φιλοξενήσει δύο αγώνες. Στις 20 Ιουνίου το ματς Νιγηρία – Ουρουγουάη και δύο μέρες αργότερα το Βραζιλία – Ιταλία. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου