Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Τέλος η Γουίγκαν, Έβερτον ενόψει για Μαρτίνες


Την επιθυμία να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Γουίγκαν εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες.

αρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουίγκαν θα αποτελέσει ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, με τον τεχνικό των «λάτικς» να συναντιέται με τον Ντέιβ Γουέλαν και να του μεταφέρει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Εμπλοκή και της Έβερτον, η οποία ζήτησε να προσεγγίσει τον Ισπανό προπονητή.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν ακριβείς, με τον Μαρτίνες να συναντιέται με τον Γουέλαν το μεσημέρι της Τρίτης και μέσα σε μισή ώρα να ξεκαθαρίζει στον ιδιοκτήτη της Γουίγκαν πως θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό από τα ρεπορτάζ των αγγλικών Μέσων, ο Γουέλαν είχε συνομιλία με τον Μπίλ Κένραϊτ, πρόεδρο της Έβερτον, ο οποίος του ζήτησε την άδεια να προσεγγίσει τον Μαρτίνες για την πρόσληψή του από τα «ζαχαρωτά». Κάτι τέτοιο απορρίφθηκε από τον Γουέλαν, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις Γουίγκαν-Μαρτίνες.

Την ίδια ώρα, οι στοιχηματικές εταιρίες έριξαν την απόδοση στο να γίνει ο Ισπανός τεχνικός ο νέος προπονητής της Έβερτον. Ο Μαρτίνες εμφανίζεται να θέλει νέα προοπτική στην καριέρα του και τα «ζαχαρωτά» του την προσφέρουν.

England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου