Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Λάκκος λεόντων ο 3ος προκριματικός του Τσαμπιονς Λιγκ


Μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, περιμένουν τον ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα πάρει την πρωτιά στα πλέι-οφ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Λιόν, η Ζενίτ, η Αϊντχόφεν, η Μέταλιστ Χάρκιβ και η Φενέρ ή η Βασιλεία (αν «καταφέρει» να χάσει τον τίτλο στην Ελβετία) θα είναι οι πέντε ισχυρές στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ σε ότι αφορά τις μη πρωταθλήτριες ομάδες. Κάτι που σημαίνει για τον Δικέφαλο του Βορρά ή όποια άλλη ομάδα καταλάβει την πρώτη θέση στα διαδικασία των πλέι-οφ, πως τον 2ο της κατάταξης στην Σούπερ Λίγκα, περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. 

Το παζλ σχεδόν συμπληρώθηκε ως προς τους δυνατούς, με τις Λιόν (95.800), Ζενίτ (70.766), Αϊντχόφεν (64.945), Μέταλιστ (62.451) και η Φενέρμπαχτσέ (για την ώρα) με 46.400 να είναι στην πεντάδα. Αν η Βασιλεία στις δύο αγωνιστικές που απομένουν χάσει τον τίτλο, τότε θα πάρει την θέση των Τούρκων στους ισχυρούς αφού έχει 59.785. 

Στους αδύνατους θα είναι οι Γκρασχόπερς ή η Σεντ Γκάλεν (εξαιρετικά δύσκολο), η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η Νόρντζελαντ, η Σάλτσμπουργκ και ο πρώτος των ελληνικών πλέι-οφ. Αν «αυτοκτονήσει» η Βασιλεία και βγει πρωταθλήτρια η Γκρασχόπερς, η πρώτη θα πάει στους ισχυρούς και θα πέσει στους αδύνατους η Φενέρ, όπως ήδη αναφέραμε. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου