Σελίδες

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αlpha: Επιστροφή στην πρωινή ζώνη και σε ελληνικές σειρές


Πώς θα καλυφθεί το κενό που άφησε η Ελένη Μενεγάκη φεύγοντας από την πρωινή ζώνη και τι αλλαγές προμηνύει η ξαφνική αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου;

Έμφαση στην ενημέρωση φαίνεται πως θέλουν να δώσουν στον Alpha και στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Ειδήσεων σχεδιάζει, όπως γράφει η Real, ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα προβάλλεται από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι. Η ζώνη παραμένει ανενεργή από τον Σεπτέμβριο του 2011, οπότε αποφασίστηκε η μετακόμιση της Ελένης μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη. Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο και θα δίνει έμφαση στην οικονομία, με πιθανότητα να περιλαμβάνει και ειδική στήλη για τα νέα του ΕΣΠΑ. Η παρουσίαση θα καλυφθεί από δημοσιογράφους του καναλιού.

Την ίδια στιγμή, η αιφνίδια αποχώρηση της Αγλαΐας Λάτσιου σηματοδοτεί αλλαγή κατεύθυνσης και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Ο Κώστας Σούσουλας που την αντικατέστησε, έχοντας εργαστεί στην εκτέλεση παραγωγής των ταινιών "Αν" και "Το τανγκό των Χριστουγέννων" και ως βοηθός παραγωγής στο "Νησί", προμηνύει τη διάθεση του ALPHA να επιστρέψει στις ελληνικές σειρές.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου