Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Φάιναλ-φορ Ευρωλίγκα: Τα πλάνα Nova, ΕΡΤ με άξονα τον Ολυμπιακό!


Αμέσως μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθούν τα πλάνα της Nova και της ΕΡΤ, για την κάλυψη του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ αν και στους βασικούς άξονες όλα είναι έτοιμα.

Έτσι τόσο το συνδρομητικό, όσο και η ΕΤ1 (θα είναι το κανάλι που, για την ΕΡΤ, θα μεταδώσει το φάιναλ-φορ) θα βγάλουν εκπομπές απ' την Πέμπτη 9 Μαίου. 

Η εκπομπή της Nova θα ξεκινήσει (εκείνο το βράδυ) στις 22.00 ή τις 23.00 και θα μεταδοθεί όλο το τελευταίο ρεπορτάζ απ' το Λονδίνο όπου το συνδρομητικό θα έχει τέσσερις απεσταλμένους (Συρίγο, Καρύδα, Αυγουλή, Καούρη). 

Η αντίστοιχη της ΕΤ1 θα έχει περίπου την ίδια ώρα έναρξης, ενώ οι απεσταλμένοι της δημόσιας τηλεόρασης θα καθοριστούν προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας. 

Η Nova θα δείξει (σε ένα απ' τα δύο κανάλια HD), όπως και η ΕΤ1 (και μέσω του ERT HD) τους ημιτελικούς της 10ης Μαίου (19.00 το ΤΣΣΚΑ Μ.- Ολυμπιακός και στις 22.00 το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μ.), ενώ θα βγάλει pre game εκπομπή στις 18.15 και post game αμέσως μετά το τέλος του ισπανικού ντέρμπι και στο μεσοδιάστημα θα υπάρχει και το ρεπορτάζ απ' τον αγώνα των Πειραιωτών. 

Το συνδρομητικό θα έχει εκπομπή και το Σάββατο το βράδυ, ενώ για την Κυριακή τα πλάνα θα καθοριστούν αναλόγως με το αν θα είναι ο Ολυμπιακός στον τελικό ή όχι. 

Στην ΕΡΤ, αν υπάρχει απεργία το Σαββατοκύριακο, 11-12/5, θα ζητηθεί ειδική άδεια απ' την ΕΣΗΕΑ τόσο για τις μεταδόσεις των αγώνων, όσο και την δημοσιογραφική υποστήριξη των εκπομπών. 

Όλα τα παραπάνω είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν η Nova και η ΕΡΤ, με τις επιπλέον λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στο αμέσως προσεχές διάστημα. 

Η Nova, για να μην ξεχάσουμε, έχει στις 7 Μαίου το μεγάλο φιλικό, Άρη-Λιμόζ όπου την περιγραφή θα κάνει ο Νίκος Παπαδογιάννης.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου