Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Διαμαντίδης & Φώτσης 2016!


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναμένεται να ανακοινωθεί γι' ακόμη 3 χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, έχοντας παρέα μέχρι τέλους τον Αντώνη Φώτση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σχεδιασμό του εν όψει νέας χρονιάς, έχοντας αρκετά θέματα προς διευθέτηση, όπως αυτά των Λάσμε & Ματσιούλις, αλλά εξ αρχής στην ατζέντα του υπήρχαν θέματα αρκετά πιο εύκολα προς επίλυση. Όπως η ανανέωση του Δημήτρη Διαμαντίδη και το come back του Αντώνη Φώτση.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο αρχηγός του Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδος επισήμανε πως επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για «ακόμη 2-3 χρόνια». Η θεωρία απ' την πράξη δεν φαίνεται να απέχει πολύ, αφού εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με τη ομάδα εκτός απροόπτου μέχρι το 2016.
Ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται στην ομάδα απ' το 2004 κι η απόσυρση του Κώστα Τσαρτσαρή αυτομάτως τον κατέστησε τη μοναδική παλιοσειρά της ομάδος. Αλλά μόνο μέχρι να ανταμώσει πάλι με τον «Batman» (1997-01, 2002-03, 2008-11).
Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ ταξίδεψε για λίγες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες κι η επιστροφή (1/7) δε θα τον βρει απλώς στην Ελλάδα, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Ξανά. Έχοντας μείνει ελεύθερος απ' την ιταλική Αρμάνι Τζινς Μιλάνο μετρά αντίστροφα για την υπ' αριθμόν 3 επιστροφή του στην ομάδα με συμβόλαιο διάρκειας αντίστοιχης του «Μήτσου».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου