Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το Ουζμπεκιστάν στο δρόμο της Εθνικής


Το Ουζμπεκιστάν, το οποίο ηττήθηκε από την Ουρουγουάη 4-0, θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20. 

Το Ουζμπεκιστάν είναι τελικά η ομάδα που θα βρει η Εθνική Νέων στο δρόμο για πρόκριση στους "8" του Παγκοσμίου της Τουρκίας. 

Οι Ουζμπέκοι ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από την Ουρουγουάη και έτσι κατετάγησαν στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου, με τον οποίο "σταυρώνει" η ελληνική ομάδα. Οι Λατινοαμερικάνοι έκαναν πάρτι κόντρα στους Ασιάτες και με πρωταγωνιστή τον Νικολάς Λόπες έφτασαν στο 4-0. Ο Ασεβέδο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την «σελέστε» στο 38’, ο Λόπες έκανε το 2-0 στο 47’ και έκανε την ασίστ στον Αρασκαέτα για το 3-0 και στον Μπετανκούρ για το 4-0 αντίστοιχα. 

Έτσι, το συγκρότημα του Κώστα Τσάνα καλείται πλέον να πάρει το "εισιτήριο" για την 8άδα απέναντι στο Ουζμπεκιστάν, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν... τρομάζει κανέναν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. 

Σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει να περάσει την φάση των "16", θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Τουρκία. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου