Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μανιάς τριετίας στον Άρη


Όπως αναμενόταν, ο Μιχάλης Μανιάς ανακοινώθηκε από τον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. «Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ της Football League.

Η μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα, κάτι που αναμενόταν, καθώς οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ της Football League θα είναι άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου, καθώς θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την προσεχή Τρίτη (2/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07).

«Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 23χρονος φορ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή. «Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου.

Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη», ήταν τα λόγια του.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου