Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωσε Μουνάφο ο Αστέρας!


Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. «Τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα», τα πρώτα λόγια του. 

Στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης ανήκει και επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο. 

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου Αργεντινού, που από το 2009 αγωνίζεται στην χώρα μας, με την φανέλα του Πανθρακικού και του Πλατανιά. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Χόρτα, είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας την μεσαία γραμμή της ομάδας. 

Ο Μουνάφο γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1988 στην Αργεντινή και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Πλατένσε (ομάδα Β' κατηγορίας). 

Ο Μουνάφο γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη χώρα μας από το 2009 έχοντας αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 94 αγώνες με τη φανέλα του Πανθρακικού και του Πλατανιά σημειώνοντας δύο τέρματα». 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, σε μία ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Πιστεύω πώς και φέτος μπορεί να κάνει μία καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ είμαι αποφασισμένος να δώσω ότι καλύτερο μπορώ προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει», οι πρώτες δηλώσεις του. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου