Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα θέλουν οι ομάδες της Football League!


Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Γαζώρου στο Δ.Σ της Football League άνοιξε τη συζήτηση για την μετατροπή του πρωταθλήματος σε ερασιτεχνικό, λόγω των τεράστιων οικονομικών δυσχερειών.

Η τεράστια οικονομική απόκλιση από τη Super League και τα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League, ήταν κάποιοι από τους λόγους που ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής, έριξε στο τραπέζι της διαβούλευσης την περίπτωση να κατατεθεί αίτημα ώστε το δεύτερο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας να γίνει ξανά ερασιτεχνικό.

Το θέμα ήταν εκτός ατζέντας του Δ.Σ της Τετάρτης (27/6) της Football League, όμως έγινε δεκτό με αρκετό προβληματισμό και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ και Γ.Σ την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να αποφασιστεί αν το αίτημα θα κατατεθεί άμεσα στην ΕΠΟ, ώστε το πρωτάθλημα να τροποποιηθεί σε ερασιτεχνικό από τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Επίσης, κάποιες ομάδες έθεσαν θέμα αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος λόγω μη συμφωνίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ για την ετήσια επιδότηση.

soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου