Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πακέτο Χάινς – Σπανούλης με 5 εκ. ευρώ!!!


Ο sportdog αποκαλύπτει το μυστικό ραντεβού Ραζνάτοβιτς-Βατούτιν στο Λονδίνο και τι ζήτησε ο Σέρβος ατζέντης για να κάνει με την ΤΣΣΚΑ το μεγαλύτερο deal τελευταίων ετών στην Ευρώπη!

Ο σκύλος προχωρά σε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τις επαφές του ατζέντη των Χάινς και Σπανούλη Μίσκο Ραζνάτοβιτς με την ΤΣΣΚΑ, την από καιρό συμφωνία για τον πρώτο, αλλά και το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο πλέον να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Αμερικανό και ο αρχηγός του Ολυμπιακού!

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι το Σάββατο 11 Μαϊού στο Λονδίνο, δηλαδή την επομένη του διασυρμού της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό και μία μέρα πριν τον τελικό της ευρωλίγκας, ο Σέρβος μάνατζερ είχε πολύωρο ραντεβού με τον πρόεδρο της αρκούδας Αντρέι Βατούτιν. Το ραντεβού έγινε στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι αποστολές των ομάδων του φάιναλ φορ και αφορούσε αποκλειστικά τους δύο ερυθρόλευκους άσους.

Ο Βατούτιν που από την Παρασκευή το βράδυ είχε αποφασίσει να “τελειώσει” τους Σέρβους της ΤΣΣΚΑ (Τεόντοσιτς, Κρστιτς και Ερτσεγκ) θεωρώντας τους κυρίως υπεύθυνους για το κάζο στον ημιτελικό, ζήτησε ευθέως από τον Ραζνάτοβιτς πακέτο τους Σπανούλη και Χάινς!

Ο Σέρβος του απάντησε ότι η συμφωνία μπορεί να κλειστεί αλλά θα κοστίσει 5 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ολόκληρη η δωδεκάδα των πρωταθλητών Ευρώπης τόσο στο φάιναλ φορ της Πόλης, όσο και σε αυτό του Λονδίνου δεν ξεπερνούσε σε αξία τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ!

Το ότι η συμφωνία για τον Χάινς είχε κλείσει από καιρό, μαρτυρά επίσης το γεγονός ότι ο Ραζνάτοβιτς ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Μόνος του ίδιος ο Αμερικανός μίλησε κάποια στιγμή για 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο ατζέντης του, αντίθετα, δεν έκανε την παραμικρή κουβέντα για χρήματα. Δεν είπε πχ στον Ολυμπιακό “υπάρχει αυτή η πρόταση από ΤΣΣΚΑ, αν δώσετε πχ τα ίδια ο παίκτης θα μείνει”. Το deal ήταν τελειωμένο από το Λονδίνο.

Με βάση λοιπόν τον τρόπο που έγινε η μεταγραφή του Χάινς η οποία καθυστέρησε να ανακοινωθεί κάποιες μέρες μόνο και μόνο επειδή έπρεπε πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του Ερτζεγκ, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και η μετακίνηση του Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς ήταν κοινό μυστικό ότι ο Χάινς "διέδιδε" συνεχώς ότι θα παίζει όπου και ο Kill Bill.

Όπως είπαμε, άλλωστε και στην αρχή η κουβέντα ανάμεσα σε Ραζνάτοβιτς και Βατούτιν αφορούσε πακέτο τους δύο παίκτες έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Κι όλα αυτά πριν καν ο Ολυμπιακός κατακτήσει την δεύτερη ευρωλίγκα. Ποιος μας λέει δηλαδή ότι μετά το repeat o Mίσκο δεν έβαλε κάτι παραπάνω στην τιμή των δύο παικτών.

Για να ολοκληρωθεί φυσικά η μετακίνηση του V-SPAN στην ΤΣΣΚΑ θα πρέπει απαραιτήτως οι Ρώσοι να απαλλαχθούν από τον Μίλος Τεόντοσιτς. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όπως γίνεται κατανοητό και με βάσει τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, αλλά και το ραντεβού Ραζνάτοβιτς-Βατούτιν στο Λονδίνο, θεωρείται πολύ δύσκολο να καταφέρει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Οι διοίκηση των ερυθρολεύκων είναι δεδομένο ότι δεν θα μπει στη διαδικασία τέτοιων ποσών και ουσιαστικά η παραμονή του Kill Bill έγκειται αποκλειστικά στις διαθέσεις τους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει στην καριέρα και τη ζωή του.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου