Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Άρσεναλ για Τόρες με τις ευλογίες Μουρίνιο


Δυναμικά και προς πάσα κατεύθυνση κινείται η Άρσεναλ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, με τη «Mirror» να αναφέρει πως οι «κανονιέρηδες» κοιτούν και την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έντυπη έκδοση της «Mirror», «Sunday People», ο Αρσέν Βενγκέρ εξετάζει την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, είτε χαλάσει είτε όχι η μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον Ισπανό στράικερ και δεν θα τον πείραζε πιθανή αποχώρησή του, κάτι που έχει τσεκάρει η Άρσεναλ. 

Ωστόσο, ο Τόρες –σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις- τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με τον «Special One» και πως ανυπομονεί να το κάνει ώστε να τον πείσει πως μπορεί να χωρέσει στο αρχικό σχήμα και να κάνει τη διαφορά. 

Τέλος, όσον αφορά την Τσέλσι, οι ρεπόρτερ και επιμελητές του κειμένου, Ντιν Τζόουνς και Ντέιβ Κιντ, αναφέρουν ότι μαζί με τον «Νίνιο» στη… μαύρη λίστα βρίσκονται και ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, με τους Νταβίντ Λουίς και Χουάν Μάτα να μην είναι μέσα σε αυτούς. 

england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου