Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τέλος το σήριαλ με τον ΟΠΑΠ, ολοκληρώνεται η αγοραπωλησία


Κανονικά προχωράει η αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ από την τσέχικη εταιρία Emma Delta, που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μελίσσανίδη.

Σε συνάντηση που είχε η πλευρά του τσέχικου fund με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, την Πέμπτη (27/6), προέκυψε πως το θέμα της αγοραπωλησίας θα ολοκληρωθεί όπως είχε συμφωνηθεί, με τους νέους αγοραστές να κινούνται εκ των υστέρων για αλλαγή των όρων που προέκυψαν με τις αναννεωμένες συμβάσεις των προμηθειών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, σε δηλώσεις του στον Real Fm τόνισε: «Οταν ο καθένας λέει την θέση του και την αιτιολογεί, έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά γιατί έχεις καταλάβει τη θέση του άλλου. Δεν αρκεί απλά να πω κάτι, αλλά να το τεκμηριώσω. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο που εγώ βρίσκω πάρα πολύ θετικό είναι αυτό το οποίο είπαν οι Τσέχοι, γιατί ήταν η Emma Delta με όλη της την ηγεσία και είπαν το εξής απλό: Εμείς θα μείνουμε στον ΟΠΑΠ, θα πάρουμε τον ΟΠΑΠ και θα διεκδικήσουμε αυτά που σήμερα δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Αυτό είναι μια πάρα πολύ θετική, ρεαλιστική δήλωση».

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (26/06) ο Σταυρίδης ενημερώθηκε σε συνάντηση που είχε με στελέχη της Emma Delta ότι πρόθεση και στόχος τους είναι να μην σταματήσουν τις διαδικασίες εξαγοράς του ΟΠΑΠ. Μάλιστα στο συγκεκριμένο ραντεβού συμμετείχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο δικηγόρος του κ. Φωκάς και ο Γιούρι Σμετς οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως θα προχωρήσουν τόσο στην αγορά του ΟΠΑΠ όσο και στην αλλαγή των συμβάσεων που εξασφάλιζαν την Intralot.

soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου