Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Νεϊμάρ: «Ρούνεϊ έλα Μπαρτσελόνα»


Σε περίπτωση που τα σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει την περίπτωση του Ρούνεϊ, γίνουν πραγματικότητα, τότε ο Νεϊμάρ θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ως όνειρο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πλευρό του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, παροτρύνοντας έμμεσα τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. 

Με τα σενάρια να θέλουν τον Γουέιν Ρούνεϊ στην πόρτα της εξόδου, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έχουν συνδέσει το όνομά του με τη Μπαρτσελόνα. 

Σε αυτό το πλαίσιο κυμάνθηκε και μία ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Νεϊμάρ, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Βραζιλία και Ισπανία, όπου ο άσος της Μπαρτσελόνα θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς «μπλαουγκράνα» συμπαίκτες του. 

«Είμαστε ένας υπέροχος σύλλογος για να έρθει ένας ποδοσφαιριστής. Αρκεί να δει το στυλ που αγωνίζεται η ομάδα και τους παίκτες που έχει. Έχω συναντήσει τον Γουέιν κάποιες φορές και μου φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος, αλλά κυρίως είναι ένας από τους παίκτες που θαυμάζω περισσότερο» ανέφερε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλουαγκράνα» και πρόσθεσε: 

«Είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές.. Φυσικά και θα τον ήθελα στη Μπαρτσελόνα. Μπορεί να κάνει κάθε ομάδα στην Ευρώπη καλύτερη. Θα ήταν όνειρο να αγωνιστώ μαζί του». 

England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου