Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γιάννης Στάνκογλου στον ρόλο του Μαλτέζου στα Κλεμμένα Όνειρα!

 
Με ανατροπές, νέα πρόσωπα και εξελίξεις που θα απογειώσουν την primetimeτ ου Mega αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος των «Κλεμμένων Ονείρων».

Στο σίριαλ που υπογράφουν η Άννα Αδριανού και ο Δημήτρης Αρβανίτης θα εισβάλλει σε ρόλο… έκπληξη ο Γιάννης Στάνκογλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ηθοποιός συζητά ήδη με τους συντελεστές της σειράς και προκειμένου να ενσαρκώσει για λίγο έναν από τους πιο κομβικούς ρόλους των «Κλεμμένων Ονείρων» , αυτόν του Δημήτρη Μαλτέζου!

Όσο για τον Αλέξανδρο Σταύρου; Εννοείται ότι παραμένει κανονικά στο σίριαλ και επηρεάζει την πλοκή, ίσως και περισσότερο απ” ό,τι στα επεισόδια των προηγούμενων κύκλων.

Πώς θα γίνει, όμως, αυτό και τι δουλειά έχει ο Στάνκογλου στην όλη ιστορία; Μία από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν, είναι ότι ο Μαλτέζος, θα μπλέξει τόσο πολύ με τον νόμο που θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ολική πλαστική προσώπου, προκειμένου να γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεων του.

Κι αφού αναλαμβάνει – απ’ ό,τι όλα δείχνουν – ο Στάνκογλου, πώς παραμένει ο Αλέξανδρος Σταύρου, με τον οποίο «απογειώθηκε» ο συγκεκριμένος ρόλος; Η τροπή του σεναρίου θέλει τον ηθοποιό να εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο ως η φωνή της σκέψης του Μαλτέζου, ο εαυτός που υπήρξε πριν από τις εξελίξεις που τον ανάγκασαν να αλλάξει πρόσωπο.

Ας σημειωθεί, ότι γι’ αυτή την εξέλιξη και για τη συγκεκριμένη αλλαγή του ρόλου υπήρξαν πολλές σκέψεις για το ποιος ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία σε αυτή τη φάση του σίριαλ, αλλά ο Στάνκογλου κέρδισε τις εντυπώσεις!

joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου