Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Έπεσε» η ποινή του Παναθηναϊκού!


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την έφεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην Ευρωλίγκα, η οποία πλέον έπεσε στη μία. Επικυρώθηκε το πρόστιμο των 40.000 ευρώ.

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα φαίνεται πως εξομαλύνονται! Το τριφύλλι κέρδισε την έφεση που είχε ασκήσει κατά της αρχικής ποινής των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αφού αυτή μειώθηκε στη μία. 

Το τριφύλλι είχε δεχθεί βαριά «καμπάνα» για τα όσα είχαν συμβεί στη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, όμως την Παρασκευή η επιτροπή εφέσεων της διοργανώτριας αρχής τον δικαίωσε. 

Έτσι, οι «πράσινοι» θα στερηθούν τον κόσμο τους μόνο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης σεζόν, ενώ η σημερινή απόφαση δείχνει πως οι σχέσεις των δύο πλευρών αποκαθίστανται. Βέβαια, η ΚΑΕ υποχρεούται να καταβάλλει το -υψηλό αν μη τι άλλο- πρόστιμο των 40.000 ευρώ, που είχε εκδικαστεί σε πρώτη φάση. 

Στην δεύτερη έφεση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός και αφορούσε ποινή, ύψους 9.000 ευρώ για τα γεγονότα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην φάση των ομίλων, δεν υπήρξε καμία μείωση και η ελληνική ομάδα καλείται να πληρώσει εξ' ολοκλήρου το ποσό.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου