Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κι άλλη μεταγραφή ο ΟΦΗ!


Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ που ενέταξε στο δυναμικό της, για τα επόμενα δύο χρόνια, τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Κάρλος Αλμπέρτο Λουρένσο Μιλιάζες (Carlos Milhazes).

Αναλυτικά:

Ο Πορτογάλος αμυντικός (17/3/1981), ξεκίνησε την καριέρα του από την Βαρζίμ, στη συνέχεια έπαιξε στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με την Μποαβίστα και τη Ρίο Άβε. Τη σεζόν 2007-2008 ο αγωνίστηκε στην Α΄ κατηγορία της Ρουμανίας με την Τιμισοάρα έχοντας 15 συμμετοχές. Στην Τιμισοάρα έμεινε για ακόμη ένα εξάμηνο μετρώντας 13 συμμετοχές και εν συνεχεία επέστρεψε στην Γκιμαράες όπου σε δύο χρόνια είχε 16 συμμετοχές.

Στη συνέχεια ο Μιλιάζες πήγε για ένα χρόνο στη Ρίο Άβε και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Τσάβες όπου έκανε μια εξαιρετική χρονιά με 25 συμμετοχές και 7 γκολ στη Β΄ κατηγορία του Πορτογαλικού πρωταθλήματος και πέρυσι ακολούθησε νέα καλή σεζόν στο Παραλίμνι μετρώντας 23 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 γκολ.

«Ξέρω πως ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ένα ενθουσιώδες κοινό. Έχω πάρει πληροφορίες για τον ΟΦΗ από τον Γιακούμπου και τον Γαλανόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και το Ηράκλειο και θα δουλέψω σκληρά και θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ανυπομονώ να πάω στο “Γεντί Κουλέ” και να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ. Ξέρω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με απαιτήσεις», ήταν τα λόγια του Κάρλος Μιλιάζες λίγο μετά τις υπογραφές στο διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου