Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η κούπα στη Βελέζ με... μοιραίο Σκόκο! (vids)


Παλικαρίσιος τίτλος για τη Βελέζ που επικράτησε με 1-0 τη Νιούελς παίζοντας με δέκα από το 28', πανηγυρίζοντας το Superfinal. Μοιραίος ο Σκόκο, που έχασε πέναλτι.

Τι κι αν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ο μεγάλος και αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του τόσο στο Inicial, όσο και στο Final; Ο πρώην άσος της Ένωσης δεν μπόρεσε για μία ακόμα φορά από τα 11 βήματα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και με τον Πράτο να έχει σημειώσει το μοναδικό γκολ του αγώνα μόλις στο 9ο λεπτό με όμορφη ενέργεια και εξαιρετικόν τελείωμα μέσα από την περιοχή, η Βελέζ ήταν αυτή που κατέκτησε τον τίτλο του Superfinal (αγωνίζονται ο πρωταθλητής του Inicial με τον πρωταθλητή του Final).

Αν και σε ολόκληρο το Final η ομάδα του Γκαρέκα κινούνταν στη μετριότητα, τερματίζοντας στην 14η θέση, έβγαλε τεράστιο πάθος και περίσσια θέληση κόντρα στην παρέα των Σκόκο και Ροντρίγκες, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή φυσικά και το πορτιέρο Σόσα. Ο 27χρονος γκολκίπερ έπεσε στην αριστερή γωνία της εστία του, πιάνοντας το πέναλτι του «υδραυλικού», το οποίο είχε κερδίσει ο Μάξι Ροντρίγκες με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα από τον Κουμπέρο, ο οποίος στην ίδια φάση αποβλήθηκε (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Πλέον η Νιούελς στρέφει την προσοχή της στους αγώνες με την Ατλέτικο Μινέιρο των Ροναλντίνιο και Ζιλμπέρτο Σίλβα (το πρώτο ματς την Πέμπτη εντός έδρας) για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Δείτε το γκολ του Πράτο και το χαμένο πέναλτι του Σκόκο στα βίντεο που ακολουθούν:



gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου