Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Φόβοι για τη ζωή του Αντριάνο


Ηταν υπερπαίκτης, πέρασε από πολλά στάδια και τώρα ο πρώην μάνατζέρ του φοβάται για την ζωή του.

Ο «αυτοκράτορας» βάσει ταλέντου και σωματικών προσόντων θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Ολοι τον είχαμε θαυμάσει. Ταχύτητα, τρομερό αριστερό, τεχνική, δύναμη στον αέρα, πάθος, εκτελεστική δεινότητα, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά του, όμως κατάθλιψη, τραυματισμοί, αλκοολισμός και υπερβολικό βάρος δεν του επέτρεψαν να φτάσει εκεί που σίγουρα μπορούσε.

«Φοβάμαι για τη ζωή του» είπε ο πρώην μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Ρινάλντι, στο Uol Esporte. «Χρειάζεται ψυχολόγο. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, απλά ενδιαφέρομαι για τον άνθρωπο. Υποφέρει από κατάθλιψη βαριάς μορφής και κανένας δεν τον βοηθάει».

Ο Ρινάλντι συνέχισε. «Ο θάνατος του πατέρα του, τα προβλήματα με το αλκοόλ, οι βραδινές έξοδοι και οι σχέσεις που δεν έκοψε ποτέ με τις φαβέλες, όπου μεγάλωσε, δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα. Το πρόβλημα είναι οι συνέπειες από την κατάθλιψη και ο λάθος τρόπος που την αντιμετωπίζει. Ο Αντριάνο είναι σαν γιος μου. Αν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει; Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι ανησυχώ πολύ και ότι έχει ανάγκη να τον δει ειδικός».

Ο 31χρονος επιθετικός είναι χωρίς ομάδα για περισσότερο από έναν χρόνο μετά από σύντομες παρουσίες σε Κορίνθιανς και Φλαμένγκο. Στην Ιντερνασιονάλ δεν κατάφερε να περάσει ούτε τις ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Ρονάλντο αποφάσισε να τον πάει στην Κορίνθιανς παρά το γεγονός ότι ήμουν σίγουρος ότι δεν δεν ήταν ό,τι καλύτερο να τον θέσει ξανά σε συνθήκες πίεσης. Τότε ο ίδιος και η Κορίνθιανς μου είχαν υποσχεθεί ότι ο Αντριάνο θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Αντί για αυτό, τον άφησαν στον εαυτό του. Είναι μόνος του».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου