Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Πάει Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντομίνγκες»


Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μάλαγα βρίσκεται ο «Τσόρι» Ντομίνγκες με τους Αργεντινούς να γράφουν ότι θα επιλέξει Ελλάδα για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Τσόρι» Ντομίνγκες «παίζει δυνατά» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και την Μάλαγα ωστόσο σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι προτιμά να παίξει στους Πειραιώτες ώστε να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. 

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «pagina12.com.ar» αναφέρει: «Ο Αργεντινός Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκες, που έπαιξε σε Κίλμες και Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να αφήσει την ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο και να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 32χρονος έχει επίσης πρόταση από τη Μάλαγα της Ισπανίας, αλλά η πιθανότητα να παίξει στο Champions League αποτέλεσε προτεραιότητα». 

Υπενθυμίζεται ότι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της «Θύρας 7» το Σάββατο, παραδέχθηκε ότι από την διοίκηση των Πειραιωτών θα γίνει ότι πρέπει για να κλείσουν θετικά οι περιπτώσεις των Ντομίνγκες αλλά και Αμαλφιτανό…

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου