Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σεζόν 2013-2014 : Τι ελληνικές σειρές μαγειρεύουν τα κανάλια;



Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα... Μπορεί, λοιπόν, καλά καλά να μην έχει τελειώσει η φετινή σεζόν, όμως, ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζεται στα κανάλια το τι θα δούμε στους δέκτες μας από Οκτώβρη - Νοέμβρη και μετά...

To Mega είναι το μοναδικό κανάλι που παρά την κρίση την τελευταία τριετία έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μην? εξαφανίσει από το πρόγραμμά του τις ελληνικές σειρές. Σαφέστατα και το κανάλι δεν έβγαλε στον αέρα τον ίδιο αριθμό ελληνικών παραγωγών που έβγαζε στο παρελθόν, όμως, τρεις με τέσσερις σειρές κάθε χρόνο προσπαθούσε να έχει στο «μενού» του.


Σε αυτό τον αριθμό, λοιπόν, σχεδιάζουν να μείνουν και την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά, αφού εκτός από τα «Κλεμμένα Ονειρα» και τα «Παντελόνια» θέλουν να βγάλουν στον αέρα κι άλλες δυο?τρεις νέες δουλειές.
Σε συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι για του χρόνου βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ρήγας, μια και σχεδιάζουν να επαναφέρουν στους δέκτες μας το επιτυχημένο «Κόκκινο δωμάτιο». Η σειρά θα έχει κι αυτήν την φορά το βασικό χαρακτηριστικό της αυτοτέλειας και των πολλών guests, ενώ στη ρεσεψιόν θα βρίσκεται και πάλι ο Αλέξανδρος και η Βασιλική Ανδρίτσου.Μια, όμως, ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση για του χρόνου είναι και η σειρά του μετρ των μεγάλων επιτυχιών («Ντόλτσε Βίτα», «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου») Θοδωρή Πετρόπουλου, η οποία έχει τον προσωρινό τίτλο «Αγάπη, μάνα και αδερφή». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, όπου τρεις περίεργοι τύποι θα πιστέψουν πως έχουν κάνει φόνο και θα τους γίνει εμμονή πως τους καταδιώκει συνεχώς η αστυνομία. Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει η Αμαλία Γιαννίκου, ενώ οι Μαρία Καβογιάννη, Βίκυ Σταυροπούλου και Θανάσης Τσαλταμπάσης φιγουράρουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Επίσης, η διεύθυνση προγράμματος του Mega αναζητά και μια ολοκαίνουργια σειρά, την οποία την προορίζει για το καθημερινό της πρόγραμμα και ενδεχομένως θα έρθει και θα αντικαταστήσει τα «Κλεμμένα» από τα Χριστούγεννα και μετά, που έχει αποφασιστεί να γραφτεί το μεγάλο φινάλε.Στο... στρατόπεδο του ΑΝΤ1 εντάσσουν στο καθημερινό πρόγραμμά τους τη σειρά «Μπρούσκο». Πρόκειται για ρομαντική, αισθηματική σειρά της Βάνας Δημητρίου, με τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Αποστόλη Τότσικα, Τάνια Τρύπη, Βάσω Γουλιελμάκη, Αντώνη Καρυστινό και πολλούς άλλους στους βασικούς ρόλους. Η σειρά θα μας ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο με τον έρωτα του «Αχιλλέα» και της «Μελίνας».
 
Εκτός από το «Μπρούσκο», όμως, με το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται σε συζητήσεις από πέρυσι ο Χάρης Ρώμας για το νέο του τηλεοπτικό πόνημα, το οποίο έχει τίτλο «Βαβέλ». Η σειρά πραγματεύεται τη συγκατοίκηση τριών ετεροθαλών αδελφών, τους οποίους θα υποδυθούν οι Χάρης Ρώμας, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Οθωνας Μεταξάς, ενώ ένα μεγάλο μέρος από τη δράση της σειράς θα εκτυλίσσεται σε ένα γαλλικό εστιατόριο, αφού ο Χάρης Ρώμας θα υποδυθεί τον σεφ. 

Με τον ΑΝΤ1, όμως, βρίσκεται σε συζητήσεις και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος φαίνεται ότι αυτόν το χειμώνα θα το παίξει σε διπλό ταμπλό! Ο Αλέξανδρος συζητά με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο, από τον Οκτώβρη να ανοίξουν «Κομμωτήριο». Μάλιστα, ο Αλέξανδρος ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Αποστόλου. Ηδη ο πιλότος της εν λόγω πρότασης γυρίστηκε και στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους Παύλο Κοντογιαννίδη, Βασιλική Ανδρίτσου, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ορέστη Τζιόβα, οι οποίοι με όπλο τους το... πιστολάκι θα τους δούμε να τα κάνουν όλα! Στο δυναμικό του καναλιού θα μείνει για δεύτερη σεζόν και το «Βαλς με 12 θεούς».Στον Alpha, τώρα, η νέα χρονιά φέρνει μαζί της την πολυσυζητημένη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Διά Ταύτα», το ριμέικ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Ορκιστείτε Παρακαλώ». Την όλη επιμέλεια και έναν από τους κεντρικούς ρόλους κρατά ο Λάκης, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Κώστα Κόκλα, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γιάννη Μποτσατζόγλου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Επίσης, στην Κάντζα εθεάθη και ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος έκανε μια συζήτηση με τη διοίκηση, μήπως και τον χειμώνα καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα τη «10η εντολή» του, με νέες ιστορίες και ακόμα πιο έντονα στοιχεία θρίλερ.

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου