Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ανάσταση και Ένωση!



Μελισσανίδης, Χατζηιωάννου, Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος με την επικείμενη συνεργασία τους για την ΑΕΚ δείχνουν τον δρόμο για την... πανστρατιά!


Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη με τρελή ταχύτητα και φαίνεται ότι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός, ότι μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο, θα γίνει πραγματικότητα στην ΑΕΚ! Χύθηκαν πολλά δάκρυα αυτές τις μέρες, οι Ενωσίτες βίωσαν πόνο και μόνο πόνο, είδαν την αγάπη τους να φτάνει στα όρια της διάλυσης και σενάρια ακόμη και αφανισμού να εμφανίζονται όμως φαίνεται επιτέλους ότι υπάρχουν και καλά νέα για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της!


Τα παρακάτω στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα (αν όλα κυλήσουν ομαλά όπως αναμένεται) ότι έρχεται ανάσταση για την ΑΕΚ έπειτα από την απόλυτη ένωση που επιχειρείται με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει στο πλευρό του, ως αρωγούς του οράματος του, τον Πόλυ Χατζηιωάννου (με τη δήλωση του για τη στήριξη για το γήπεδο), τον Τάκη Κανελλόπουλο (για τον ίδιο λόγο), τον Πέτρο Παππά (που θα συμμετάσχει με περισσότερη «εργασία») και τέλος τον Ντέμη Νικολαΐδη με τον οποίο επικοινώνησε ο «Τίγρης» ξανά την Παρασκευή για να του ζητήσει να είναι και αυτός στο πλευρό του, σε μια κίνηση που θα φέρει πανστρατιά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Το θέμα του γηπέδου, όταν και εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες πραγματοποίησης του οράματος Μελισσανίδη, θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα γραφτεί η νέα ιστορία της ΑΕΚ. Διότι με τη συμμετοχή των παραπάνω και την ένωση τους για το καλό της ΑΕΚ, που πόνεσε όσο ποτέ τις τελευταίες μέρες, ο Μελισσανίδης πιστεύει ότι μόνο μια... αυτοκρατορία μπορεί να δημιουργηθεί!

gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου