Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πριμ και... Φορμίκα!



Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης γιόρτασαν την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη νίκη στον τελικό Κυπέλλο,ενώ κάποιοι από αυτούς πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο για να βρουν τον Λαουτάρο Φορμίκα. Πριμ 50.000 ευρώ από τη διοίκηση.


Όπως ήταν αναμενόμενο, τη νίκη των Αρκάδων επί του ΠΑΟΚ ακολούθησε ένα τρελό γλέντι, με τα πανηγύρια στην Τρίπολη να κρατούν  για ώρες. Οι διοικούντες την ομάδα ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή και έδωσαν πριμ 50.000 ευρώ στους παίκτες, κρατώντας τα... πολλά για τη συνέχεια. Σε όλη τη διάρκεια του ματς, ωστόσο, ήταν αισθητή η... αύρα του Φορμίκα. 


Από το ξεκίνημα, που οι παίκτες κρατούσαν πανό που έγραφε «Περαστικά, σε περιμένουμε πίσω», μέχρι τους πανηγυρισμούς με μια φανέλα του Ισπανού στο πρώτο γκολ, αλλά και τα όσα ακολούθησαν τη λήξη. Οι Κάφα, Σέτι, Άλβαρες, Ντε Μπλάσις, Περόνο και Ουρτάδο, που ήταν μαζί του όταν χτύπησε, μπήκαν άρον-άρον σε ένα αμάξι, με τις φόρμες του αγώνα και πήγαν στο νοσκομείο για να μοιραστούν τη χαρά μαζί του! Του ζήτησαν μάλιστα να είναι μαζί τους στον τελικό....

gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου