Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εγκαίνια με τη σφραγίδα του Ζιοβάνι! (vid)



Οι φίλοι του Ρονάλντο κέρδισαν με 8-5 τους φίλους του Μπεμπέτο για τα εγκαίνια του νέου Μαρακανά, με τον πρώην άσο του Oλυμπιακού Ζιοβάνι να πετυχαίνει δύο γκολ!


Το θρυλικό γήπεδο της Βραζιλίας άνοιξε τις πύλες του μετά από δύο χρόνια και οκτώ μήνες και παρότι χρησιμοποιήθηκε μόλις μια κερκίδα και το 30% της χωρητικότητάς του, οι ομάδες των Αστέρων παρατάχθηκαν με όρεξη για μπαλίτσα και «μαγικά». Στις εξέδρες βρέθηκαν εργάτες, αλλά και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως η πρόεδρος Ντίλμα Ρουσέφ.


Πριν τη σέντρα, έγινε μια τελετή με εντυπωσιακούς φωτισμούς. Στις 2 Ιουνίου αναμένεται να δοθεί και το πρώτο μεγάλο ματς με τις κερκίδες γεμάτες, με τη Βραζιλία να υποδέχεται την Αγγλία. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.


Οι φίλοι του Ρονάλντο επικράτησαν με 8-5. Το «φαινόμενο» σκόραρε δύο φορές, ενώ δύο τέρματα σημείωσαν και ο Ζιοβάνι με τον Εντίλσον και από ένα οι Ντζαλμίνια και Πεδρίνιο. Ο πρώην «μάγος» του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του, έδειξε ότι το τόπι δεν ξεχνιέται!

Δείτε όλα τα γκολ:


gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου