Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: «Aνάθεμα την ώρα και τη στιγμή που στον τελικό πέρασε ο Αστέρας και όχι ο Παοκ»



Aνάθεμα την ώρα και τη στιγμή που στον τελικό του κυπέλλου πέρασε ο Αστέρας και όχι ο Παοκ. Ποιος το λέει αυτό; Ο Ολυμπιακός το λέει και έχει φυσικά δίκιο. Στην πολύ μέτρια αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τώρα οι ερυθρόλευκοι, εύκολο είναι να κερδίσουν Τριπολιτσιώτες; Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι δυσκολέψανε πολύ τώρα τα πράγματα.

Ποιος Πάοκ; Αυτός που είδαμε προχθές στην Τρίπολη, ήταν κάτι παραπάνω από τραγικός.Αντίθετα ο Αστέρας και ειδικά στο β΄ ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Σαν χαρούπι τον καθάρισε τον Παοκ και δίκαια πήρε την μεγάλη πρόκριση. Η μοναδική τώρα δύναμαι του τελικού θα είναι η ατμόσφαιρα και το χρώμα του γηπέδου. Πόσοι οπαδοί του Αστέρα θα είναι στο ΟΑΚΑ; Εγώ εσύ και η λάμπα... Αντίθετα ο Παοκ θα κατέβαζε 30-35 χιλιάδες κόσμο από τη Θεσσαλονίκη και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα ήταν διαφορετική.

Κάνοντας ένα γενικό ταμείο τώρα που τελειώνει η αγωνιστική περίοδος, ένα είναι το συμπέρασμα που βγήκε: O κορυφαίος προπονητής της χρονιάς είναι ασφαλώς ο Σάκης Τσιόλης. Ο Αστέρας ανάλογα με το μέγεθος και το πρεστίζ, που έχει σαν ομάδα, έπαιξε την καλύτερη μπάλα από όλους τους υπόλοιπους. Με μοναδική μελανή εξαίρεση το πρόσφατο ματς στην Χαριλάου, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια φχαριστιόσουν να τον βλέπεις. Ενα ποδόσφαιρο έξυπνο, θεαματικό και γεμάτο ουσία. Μην κοροϊδευόμαστε, και έχει μακράν τα καλύτερα χαφ στην Ελλάδα. Οχι μόνο ξέρουν μπάλα, αλλά είναι και πολύ γρήγοροι.

Αυτήν την πρόκριση την περίμενε ο λαός του Παοκ πώς και πώς. Τώρα όμως θα φανεί, αν ο Ιβάν Σαββίδη έχει οξυδέρκεια, εξυπνάδα και εντιμότητα. Τώρα θα δώσει εξετάσεις. Αν γνήσια παραδεχθεί ότι το υλικό που έχει ο Παοκ είναι για τις οικοδομές και όχι για τη μπάλα και αν αποφασίσει να κάνει έμπρακτα τις κατάλληλες κινήσεις για να δυναμώσει πράγματι την ομάδα, τότε θα είναι μεγάλος μάγκας. Αν όμως το ρίξει στις φτηνές δικαιολογίες και στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τότε θα είναι δάγκας.

Οσο για τον Ολυμπιακό, με την εμφάνιση που έκανε χθες στην Κομοτηνή, μία πάλι από τα ίδια. Χωρίς τον Μήτρογλου πολύ δύσκολα φθάνει στο γκολ. Και η ποιότητα που προσφέρει σαν ομάδα είναι κάτω του μέτριου. Είναι πια φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται μετάγγιση αίματος. Ενα δεξί μπακ, δύο άξιους χαφάδες στο κέντρο και έναν ακόμα κυνηγό μπροστά. Θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι ο Μαρινάκης έχει εντοπίσει αυτές τις κράχτες αδυναμίες και θα πράξει ανάλογα.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου