Σελίδες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μπαλοτέλι: "Εαν περάσει η Ρεάλ, να κοιμηθούν με την κοπέλα μου"


Σίγουρος για την πρόκριση της Ντόρτμουντ στον τελικό του CL είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δήλωσε πως αν κάνει την ανατροπή η Ρεάλ θα αφήσει την σύντροφό του να κοιμηθεί με όλους τους παίκτες των Μαδριλένων!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της Marca και της As (αμφότερα μαδριλένικα μέσα), ο Μάριο Μπαλοτέλι παρακολούθησε τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα των Βεστφαλών.

Βλέποντας μάλιστα τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να συντρίβουν με 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης (4 γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι), έκανε το εξής σχόλιο:

"Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει την ανατροπή και περάσει στον τελικό του Champions League, θα αφήσω την κοπέλα μου να κοιμηθώ με όλους τους παίκτες της Ρεάλ"!

Για όσους δεν γνωρίζουν ποια είναι το "alter ego" του Ιταλού επιθετικού, υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την 22χρονη Βελγίδα μοντέλο, Φάνι Νεγκουέσα, η οποία έχει μετακομίσει στο Μιλάνο από τότε που ο "Σούπερ Μάριο" πήρε τη μεταγραφή του στη Μίλαν.

Η σέξι σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι:












sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου