Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!


Δεν είναι συλλάβισμα! Είναι το μόνο που μπόρεσαν να ξεστομίσουν… τραυλίζοντας οι οπαδοί της Μπρέντφορντ μετά απ’ αυτό που έπαθε η ομάδα τους στο παιχνίδι με τη Ντονκάστερ!

Είναι γνωστό ότι η μπάλα… δεν πιάνεται φίλη. Ότι δεν μπορείς να της έχεις μπέσα. Η πιο πρόσφατη απόδειξη όμως της σχέσης της με το αρχαιότερο επάγγελμα (όπως την έχει αποτυπώσει ο Ίβιτσα Όσιμ) είναι απίστευτη. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς λοιπόν για τη League One στην Αγγλία η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Ντονκάστερ. Είναι δυο πόντους πίσω της. Με νίκη ανεβαίνει απευθείας. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ανεβαίνουν οι φιλοξενούμενοι (και η ίδια πάει μπαράζ). 

Μετά από 94 λεπτά, λοιπόν, όπου πονούν τα μάτια (0-0), ο Μεγαλοδύναμος κλείνει το δικό Του στην Μπρέντφορντ: Βάζοντας τον Φέρμαν να κάνει πέναλτι στον Ντιαμουράγκα. 

Αν ο επίτιμος όμως βρισκόταν στο Λονδίνο, σίγουρα θα είχε ευχηθεί «καλή επιτυχία» πριν το ματς στην Μπρέντφορντ. Διότι οι φίλοι της δεν είδαν απλά τον Μαρσέλο Τρότα να χάνει το πέναλτι! Αλλά τη Ντονκάστερ να πέφτει από το… Big Ben και να βρίσκει και πορτοφόλι: 

Σκοράροντας ΕΚΕΙΝΗ στο 96’ και εκμεταλλευόμενη το ότι η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ κολλούσε ταυτόχρονα στο 0-0 με την Τρανμίρ, να ανεβαίνει και ως… πρωταθλήτρια στην Championship! 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου