Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ιβάν και στον πάγκο!



Ο Δώνης είναι υπ' ατμόν και ο πρωταθλητής με το ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες από Κύπρο θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ! Σενάριο για... υπηρεσιακό Γεωργιάδη και μετά Σάντος! 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής του Ηρακλή θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη, που είναι υπ' ατμόν!

Ο αποκλεισμός του «δικεφάλου του Βορρά» από το Κύπελλο το απόγευμα του Σαββάτου, βάρυνε το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό, με τον Ιβάν Σαββίδη την Κυριακή να... ανάβει πράσινο για την απομάκρυνση του! Άμεσα οι άνθρωποι της ομάδας έψαξαν για την αντικαταστάτη του και όπως προκύπτει από πληροφορίες από την Κύπρο κατέληξαν στον Γιοβάνοβιτς!

Ο Σέρβος προπονητής που πέρσι μεγαλούργησε στο Τσάμπιονς Λιγκ με το ΑΠΟΕΛ, πριν από μερικές ώρες στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής Κύπρου με τους «κυανοκίτρινους» μετά την νίκη της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης!

Όμως όλα δείχνουν πως ολοκλήρωσε τον... πετυχημένο κύκλο του στο Κυπριακό πρωτάθλημα και ήρθε ώρα για μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του όπως είναι ο πάγκος του ΠΑΟΚ!
Σενάριο και για Γ.Χ!

Από την άλλη στην Θεσσαλονίκη ακούγεται το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη νυν τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Το σενάριο αυτό θέλει τον «Γ.Χ» ως μια προσωρινή λύση μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα πλέι οφ και στη συνέχεια να αναλάβει ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος!

Το gazzetta.gr σε επικοινωνία που είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μας είπε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου