Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Διαζύγιο» με Δώνη


Σε καταγγελία της σύμβασης με τον Γιώργο Δώνη προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Διαβάστε την ανακοίνωση

Χωρίζουν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να καταγγέλλει τη σύμβαση με τον Έλληνα τεχνικό για «σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του», όπως τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα πορευτεί στα πλέι οφ με τον Γιώργο Γεωργιάδη στην άκρη του πάγκου του. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

"Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του. 

Οσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. 

Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των play-off, της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν την καθοδήγηση του νυν τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Γεωργιάδη". 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου