Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τίτο: «Με τον Πεπ ψυχρανθήκαμε!»



Ο προπονητής της Μπάρτσα έδωσε συνέντευξη μετά από τρεις μήνες και είπε πολλά και καλά: από τον Γκουαρδιόλα και την ανατροπή του 4-0 ως την εξάρτηση από τον Μέσι.


Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τρεις μήνες έδωσε ο Τίτο Βιλανόβα. Μετά από ένα τέτοιο διάστημα απουσίας, όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό, του έγιναν άπειρες ερωτήσεις, με τον κόουτς της Μπαρτσελόνα να δίνει απαντήσεις στις πιο σημαντικές απορίες. Μεταξύ αυτών μίλησε για τον φίλο του Γκουαρδιόλα, τη Μπάγερν, τις πιθανότητες πρόκρισης, την ισπανο-γερμανική κόντρα, τον Μέσι και τις μεταγραφές...

ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: «Είμαστε φίλοι αδερφικοί και από μωρά. Ωστόσο, είναι πργματικότητα ότι με την απόσταση οι σχέσεις μερικές φορές ψυχραίνονται».

ΙΣΠΑΝΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ: «Ούτε η Μπάγερν ούτε η Ντόρτμουντ βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς ή τη Ρεάλ. Μπορούν όμως να συμβούν διάφορα. Να βρεθείς σε μία κάκιστη μέρα, να έχεις πολλούς τραυματίες. Στη ρεβάνς πιστεύω θα φανεί ότι απλά δεν ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε στο Μόναχο».

ΜΠΑΓΕΡΝ: «Είμαστε η Μπαρτσελόνα και παίζουμε στο γήπεδο μας. Δεν θα ήταν λοιπόν απίθανο το να αποφασίσουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για την ανατροπή. Είναι πάντοτε υποχρέωση μας να νικάμε και να παλεύουμε ακόμα και για κάτι που οι άλλοι θεωρούν απίθανο. Εάν βάλουμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μετά. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ρίχνω λευκή πετσέτα».

ΜΕΣΙ: «Στο πρωτάθλημα η αλήθεια είναι πως δεν φάνηκε η απουσία του. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να κρύψει κανείς το ότι εξαρτόμαστε σε μεγάλο βαθμό από αυτόν. Μιλάμε για τον κορυφαίο στον κόσμο και αυτόν που βάζει τα περισσότερα γκολ. Μακάρι να είναι μαζί μας και να εξαρτόμαστε για πολλά χρόνια από εκείνον».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Εγώ ξέρω καλύτερα από τον καθένα που χρειάζεται βοήθειες η ομάδα. Κινήσεις θα γίνουν, αλλά ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε επί τούτου. Για παράδειγμα έχουμε πολλές απουσίες στην θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλοί στον κόσμο που θα μπορούσαν να παίξουν στη Μπαρτσελόνα. Και οι πολύ καλοί είναι πανάκριβοι».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου